Αναζήτηση

Ποια είναι η σωστή σειρά για να χρησιμοποιήσεις τα προϊόντα ομορφιάς;

Απορίες που καθημερινά λαμβάνουμε. Τι κάνουμε σωστά, τι λάθος. Ποια είναι η σωστή σειρά των προϊόντων. Είναι η ίδια πρωί-βράδυ; Όλες οι απορίες θα απαντηθούν αρκεί να ξεκαθαρίσουμε κάτι πολύ βασικό.

Επιλέγουμε πάντα καλλυντικά κατάλληλα για την επιδερμίδα μας! Στόχος είναι να βρίσκουμε το πρόβλημα και να δουλεύουμε πάνω σε αυτό ώστε να το λύσουμε ή ακόμη καλύτερα να προλάβουμε πριν γίνει πρόβλημα.

Εφόσον, έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα καλλυντικά είμαστε έτοιμη να σου δείξουμε την "σωστή" σειρά για καλύτερα αποτελέσματα.


Ξεκινάμε με την απολέπιση ώστε να ανοίξουν οι πόροι, να αφαιρεθούν τα μαύρα στίγματα και να βελτιωθεί σταδιακά η υφή της επιδερμίδας.


Έπειτα προχωράμε στον καθαρισμό. Ένα καθαριστικό προσώπου σε μορφή gel ή cream. Δοκιμάστε να κάνετε double cleansing, να καθαρίσετε δηλαδή διπλά την επιδερμίδα σας και θα δείτε πόσο καθαρή, φρέσκια και λαμπερή θα είναι.


Στη συνέχεια μπορείτε να τοποθετήσετε τη μάσκα σας εάν όχι τότε προχωράμε στο serum. Δίνουμε μία ανάσα δροσιάς στην επιδερμίδα.


Τέλος, κλειδώνουμε το αποτέλεσμα με την ενυδατική μας κρέμα προσώπου και ματιών.ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε! STAY TUNED γιατί έρχονται tips και beauty news!

51 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων</